Participare la FEST:IN

Echipa noastră a început anul 2014 cu un proiect de dezvoltare personală realizat în cadrul festivalului FEST:IN (31.01-02.02), Cluj-Napoca. Am fost prezenţi timp de 3 zile într-un spaţiu dedicat artei care îşi propune ca prin activităţi diverse să schimbe semnificaţia întậlnirilor dintre oameni.

Activităţile noastre s-au desfăşurat pe parcursul a trei zile, fiind încheiate cu un atelier de dezvoltare personală. Toate activităţile au fost gậndite pornind de la principiile psihologiei pozitive, avậnd ca scop descoperirea şi recunoaşterea lucrurilor care ne fac viaţa fericită, cật şi importanţa exersării acestora în mod constant. Cei prezenţi la FEST:IN au fost rugaţi să realizeze 3 exerciţii prin care învăţau să îşi dezvolte propriile calităţi prin transpunerea lor în acţiune. Scopul activităţilor noastre a fost să subliniem faptul că fericirea se obţine prin îmbunătăţirea şi exersarea abilităţilor proprii.

Ȋn ultima zi a festivalului am susţinut un atelier de dezvoltare personală prin care am discutat, mai în profunzime, modalităţi prin care putem contribui la propria fericire. Structura atelierului a fost una care îmbina elementele teoretice privind ceea ce înseamnă o viaţă plăcută, o viaţă bună, o viaţă cu sens, cu elemente practice, respectiv care sunt strategiile care, atunci când sunt aplicate, ne pot conduce înspre o viaţă fericită.